Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın, bugünkü yazılı bir açıklamasında suçladığı milletvekilinden cevap geldi.

Başkan Burcu Köksal, bugün AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillernden birisini isim vermeden suçlamış ve AK Partili bir milletvekilin yeğenini önce sözleşmeli olarak belediyeye işe aldırdığını, daha sonra yeğenini memur olarak Belediye'ye atattığını iddia etmişti.

Burcu Köksal'ın iddialarına cevap AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den geldi.

Yurdunuseven açıklamasında "Burcu Köksal'ın iddiaları arasında geçen yazıda, geçen yeğenim sıhhi tesisat yüksekokulu mezunu olup akabinde Almanya'da bu konuda kurs görmüş ve sertifika almıştır. 2008 yılında belediye işe başlamış olup 2011 yılında sözleşmeli memur , 2013 YILINDA ÇIKAN BAŞBAKANLIK GENELGESİ İLE TÜM SÖZLEŞMELİ MEMURLARIN KADROYA GEÇİRİLMESİ TALIMATI GEREĞİ kadrolu memur olmuştur." dedi.

Mahmut Kızıltoprak: Vekilimizin destekleri ile Bolvadin’imiz gelişecek Mahmut Kızıltoprak: Vekilimizin destekleri ile Bolvadin’imiz gelişecek

İŞTE İBRAHİM YURDUNUSEVEN'İN AÇIKLAMASI:

"DEM'lilere laf edemeyen Belediye Başkanı kamuoyunun dikkatine başlıklı yazı ile yine bir algı yönetimi yapmaya ve gerçekleri çarpıtmaya çalışmaktadır . Yazıda geçen yeğenim sıhhi tesisat yüksekokulu mezunu olup akabinde Almanya'da bu konuda kurs görmüş ve sertifika almıştır. 2008 yılında belediye işe başlamış olup 2011 yılında sözleşmeli memur , 2013 YILINDA ÇIKAN BAŞBAKANLIK GENELGESİ İLE TÜM SÖZLEŞMELİ MEMURLARIN KADROYA GEÇİRİLMESİ TALIMATI GEREĞİ kadrolu memur olmuştur. Dolayısıyla 16 yıldır bu konuda mesleki tecrübesi olan ve belediyenin su İşleri kısmında sevilen çalışkan bir kişidir . Söz konusu tarihler dikkat edilirse benim 2014 yılındaki il başkanlığım ve 2018 yılındaki milletvekilliğimden önceki tarihlerdir. Dolayısıyla benim görevlerimin başlangıcından çok önce işe başlanmış olup tamamen bir algı yönetimi ve sırf benimle aynı soyadında olduğu için cezalandırılarak asfalt şantiyesinde görevlendirilmiştir. Aynı soyadı taşıdığımız kişilerin yetkili ve ehliyetli olup belediyede 16 yıldır çalışması insanların dikkatinden kaçırılarak algı yönetimi yapılmakta bu şekilde sanki bankamatik memuruymuş gibi göstermek istenmektedir. 16 yıldır alnının terini dökerek ehliyeti ve liyakati ile aldığı maaşı hak eden bir kişi hakkında ALGI YÖNETİMİ YAPARAK HEDEF SAPTIRMAYA ÇALIŞILMASI ŞOVMENLİKTİR."