Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar'ın bir günde iki şehit birden vermesini değerlendirdi.

Kumartaşlı, Armoni FM ve Radyo 03'te ortak yayınlanan programda Gazeteciler Yüksel Elçi ve Arif Yağcı'nın sorularını cevapladı.

Kumartaşlı, geçen yıl temmuz ayından bu yana Afyonkarahisar'a 17 şehit geldiğini, ne kadar şehit gelirse gelsi bayrak için, vatan için mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Terörle mücadelelerinden hiç bir zaman vazgeçmeyeceklerini ifade eden Kumartaşlı, "Terör odakları şunu bilsinler ki bir ölür bin diriliriz bir değil, iki değil ne kadar şehit verirsek verelim mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizden bir tek çakıl taşı dahil vermeyeceğiz. Bu olaylar bizi ayrıştırmak yerine aksine birbirimize kenetlemektedir. Vatan sağolsun tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diler ailelerimize ve milletimize baş sağlığı dilerim." dedi.

Kumartaşlı, AFİMED tarafından başlatılan bugün ve yarın için "bayrak asma" kampanyasına da destek olduklarını belirterek "çok anlamlı ve güzel olur, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bu konuda hassas olmalı, Afyon2un her köşesi şanlı bayrağımızla donatılmalı" dedi. (Afyonhaber)