3 saat önce Sağlık

Afyonkarahisar Eczacı Odasından aldığım verilere göre Afyonkarahisar ve ilçelerde bugün nöbetçi eczaneler.

8 saat önce Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar beeldiyesindeki öcek kamera olayını TBMM gündemine taşıdı.

8 saat önce Siyaset

CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı, yerel seçim  sonrasında Türkiye genelinde üye kampanyası başlattıklarını duyurdu.

10 saat önce Asayiş Yaşam

Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencileri İsrail'in Filistin soykırımını protesto edecek.

10 saat önce Spor

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde yapılacak olan U-16 Futbol Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 4 takımın katılımıyla gerçekleşecek

12 saat önce Siyaset

DEVA Partisi'nden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal hakkında suç duyurusu

12 saat önce Siyaset

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a geçici sığınmacılarla ilgili alınan kararlarda tam destek verdi.

12 saat önce Kültür-Sanat

Bolvadin Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri, Bolvadin çarşı merkezinde muhteşem bir coşkuyla kutlandı.

12 saat önce Bölge Haberleri

Eskişehir’de hayvanlarını otlatmaya çıkan ve kendisinden 150 saattir haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

12 saat önce Afyon Haber

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Müftülüğü Diyanet Vakfı Şubesi koordinasyonunda düzenlenen Hayır Çarşısı programını ziyaret etti ve Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ücretsiz iftar hizmeti sunan esnafları ziyaret etti.