Afyonkarahisar Beeldiye Başkanı Burcu Köksal'ın, Belediyedeki eski uygulamalarla ilgili açıklamaları devam ediyor.

Başkan Burcu Köksal, bugün yazılı bir açıklama yaptı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillernden birisini isim vermeden suçladı.

Sandıklı'da ortalık karıştı!.. Devamı gelecek!.. Sandıklı'da ortalık karıştı!.. Devamı gelecek!..

 Başkan Burcu Köksal, AK Partili bir milletvekilinyeğenini önce sözleşmeli olarak belediyeye işe aldırdığını, daha sonra yeğenini memur olarak Belediye'ye atattığını iddia etti.

Başkan Köksal, açıklamasında somut iddialarda bulunara "13.06.2023 tarihinde Su İşleri Müdürlüğüne bağlı tahakkuk biriminde işe başlayan AKP'li Milletvekili'nin yeğeni, biriminde ihtiyaçtan fazla ve kendisinden daha kıdemli personeller olduğu halde kayırmacılık yapılarak sayaç okuma elemanı olarak görevlendirilmiş. Yine Milletvekilinin yeğeni olan kişi 15.09.2013 tarihinde sözleşmeli personel iken memur ataması yapılmıştır" dedi.

Kamuoyu şimdi soruyor: AK Partili bu milletvekili kim?

Av. Ali Özkaya mı? Av. İbrahim Yurdunuseven mi? Dr. Hasan Arslan mı?

Yoksa daha önce Afyonkarahisar'dan vekillik yapan bir isim mi?

Başkan Burcu Köksal'ın iddialarına göre, yeğenini Belediyede önce sözleşmeli personel olrak, sonra memur olarak atamasını yaptıran milletvekili hangisi?..

Kamuoyu, Başkan Burcu Köksal'dan ya da suçlama yapılan ilgili milletvekilinden açıklama bekliyor!..

AFYONHABER olarak, suçlanan milletvekilinin cevabını da, suçlanan ilgili çalışanın da açıklamalarını aynen yayınlayacağız...