İslami yaşam şekline sahip olanlar yaz tatillerinde geniş bir konaklama seçeneği ile karşılaşıyor. Muhafazakâr otel alternatiflerine göz attığınızda karşınıza pek çok tatil beldesinde hizmet veren konaklama adresleri çıkacaktır. Tamamen İslami değerlere uygun bir şekilde hizmet veren oteller arasında 5 yıldızlı olanlar da var. Dolayısıyla lükse ve konfora düşkün olanlar hiç tereddüt etmeden tercihlerini İslami oteller 5 yıldızlı yönünde yapabilir.

Sizlere onlarca farklı muhafazakâr otel seçeneklerini inceleyebileceğiniz platformun HalalBooking.com olduğunu şimdiden aktaralım. Bu konuda daha fazla bilgi vereceğiz ve öncesinde konuklarını memnun etmeye büyük özen gösteren Royal Teos oteli mercek altına alalım.

Öncelikle Royal Teos Thermal Resort Wellness & Spa otelin Seferihisar’da hizmet verdiğini ve ulaşımın da son derece kolay olduğunu belirtmek isteriz. Termal tatil konseptine ilgi gösterenler ve aynı zamanda İslami yaşam tarzına sahip olanlar gönül rahatlığı ile bu otelde konaklayabilirler. Otelin güncel puanı 8,3 ve daha önce konaklayanlar da memnuniyetlerini sıklıkla dile getiriyor.

Royal Teos, kendine ait bir yarımada üzerinde hizmet veriyor. Denize kıyısı olduğundan havuz yerine denizde yüzme ve plajda güneşlenmeyi seçenler bu otelde beklentilerine uygun bir şekilde konaklayabiliyor. Elbette termal otel olması nedeniyle şifalı kaplıca sularından faydalanma imkânı da bulunuyor. Oldukça zengin olanaklar sunması ve bu mahremiyete önem vermesi de dikkatlerden kaçmıyor. Peki, nedir bu olanaklar?

Kadınlara Özel Plaj – Güneşlenme Alanı

Mahremiyet endişesi yaşamadan kadınların yüzebileceği ve güneşlenebileceği bir plajı var. Bu plaj tamamen korunaklı bir yapıda ve aynı zamanda yalnızca kadın personel hizmet veriyor. Belirli bir yaşın üzerindeki erkek çocuklar da alınmıyor. Bu alan kadınlara ayrılmış durumda olduğundan dışarıdan görünmesi de mümkün değil. Royal Teos olanakları arasında en çok tercih edilenlerden biri kuşkusuz kadınlara özel plajdır.

Kadınlara Özel Açık ve Kapalı Havuz

Elbette havuz keyfi yaşamak isteyen kadınlar için açık ve kapalı havuz imkânları sunuluyor. Kadınlara özel açık ve kapalı havuzlar da tamamen korunaklı bir yapıda olduğundan dışarıdan görünmesi mümkün değildir. Açık ve kapalı havuzda da kadın personelin hizmet verdiğini aktaralım. Havuzlar düzenli olarak temizleniyor ve aynı zamanda güvenli bir şekilde kullanılması sağlanıyor.

Sağlık ve Spa Alanları

Royal Teos, sağlığına düşkün olanlar için özel sağlık ve spa alanları da sunuyor. Bu alanlar arasında kadınlar için ayrılmış olanlar da var. Kısacası kadınlar ve erkekler için ayrı hizmet alanları bulunuyor ve sağlık ile spa alanlarının kullanımı sırasında da mahremiyet konusunda bir sorun yaşanmıyor. Bir yandan tatil yaparken diğer yandan da sağlığına yatırım yapmak ya da spa keyfi yaşamak isteyenlerin bu alanlara yönelmesi yeterli oluyor. Deneyimli bir personel ile hizmet verilen alanlarda tatilcilerin rahat etmesi için gerekli tüm hazırlıklar sağlanmış durumda!

Sauna ve Türk Hamamı

Otellerin vazgeçilmezlerinden biri olan sauna ya da Türk hamamı keyfi için de Royal Teos doğru tercih olacaktır. Çünkü bu otelde Türk hamamı ile sauna imkânları da sunuluyor ve tahmin edebileceğiniz gibi kadınlar için ayrı, tamamen korunaklı olanlar da mevcut. İslami değerlere uygun bir hizmet sunuyor olması nedeniyle bu otelin kadınlar için ayrı hizmet alanlarının olduğunu belirtmeliyiz. Bu alanlar sayesinde konukların mahremiyet kaygısı yaşamadan sauna ve Türk hamamı hizmet alanlarını kullanmaları da mümkün oluyor.

Masaj ve Tuz Odası

İşte Afyon yerel basınının tavla şampiyonları!.. İşte Afyon yerel basınının tavla şampiyonları!..

Tatilde tüm yılın stresinden ve gerginliğinden kısa zamanda arınmak isteyenler masaj salonlarına da yönelebilir. Royal Teos olanaklarından biri de masaj ve tuz odası alanlarıdır. Bu alanlarda da tüm tesiste olduğu gibi temizliğe, hijyene büyük önem veriliyor. Dolayısıyla otelde konaklayanlar bu alanları rahatlıkla kullanabiliyorlar. Otel içerisinde çeşitli aktiviteler ile zaman geçirmek isteyenlerin bu beklentisi karşılanıyor.

Royal Teos’ta Yerinizi Ayırtın

Eğer en kısa zamanda ve en kolay şekilde bu oteldeki yerinizi ayırtmak isterseniz HalalBooking.com adresine tıklayın. Sitede 5 yıldızlı İslami otel seçeneklerinin tamamını görebilir ve bu otellerde hangi hizmetlerin ya da olanakların sunulduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Seçtiğiniz otel için rezervasyon yapmanız da yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır. Elbette Royal Teos için de yerinizi ayırtabilirsiniz. Hemen şimdi HalalBooking.com adresine tıklayın.

Editör: Birinci Editör