Afyon'da, Soykırıma Hayır, Direnişe Selam, Siyonizme Lanet yürüyüşü yapılacak. Afyon'da, Soykırıma Hayır, Direnişe Selam, Siyonizme Lanet yürüyüşü yapılacak.

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Elçi, 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

AFİMED Başkanı Ömer Elçi, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini kaydetti.

Her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşünün, modern dünyada tartışmasız kabul gördüğünü aktaran Elçi, "Şurası hiçbir zaman unutulmamalıdır ki demokratik laik parlamenter ve hürriyetçi sistemlerde herkese ve her kesime verilen hak ve ödevler nitelikleriyle belirtilmişlerdir. Bu bağlamda değerli meslektaşlarımıza düşen en büyük ödevlerden birisi de içinde yaşadığı toplumun dini, milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine saygılı olmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı olmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmada öncü rol oynamaktır. Afyonkarahisar ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, haber sitesi, dergi, radyo, televizyonlar ulusal ajans temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli meslektaşlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar tüm arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Editör: Birinci Editör