Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün ve hafta sonu için yayınladığı hava durumu raporunda uyarılarda bulundu.

Ülkemizin birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, bazı iller için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Hava sıcaklıklarında mevsim normallerine düşüş devame derken bir çok ilde bugün ve hafta sonu gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün )20 Eylül Cuma) için yaptığı hava durumu değerlendirmesinde, ülkemizin birçok bölgesinde yağışlı bir gün yaşanacağını duyurdu.

2. el araç alışverişinde yeni dönem 2. el araç alışverişinde yeni dönem

Afyonkarahisar'da bugün için sağanak yağış öngörülmüyor. Afyon'da bugün hava açık ve güneşli, hava sıcaklığı ise 11 /25 derece dolaylarında olacak.

Afyonkarahisar'da hafta sonu ise (Cumartesi ve Pazar günleri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 12 /20 derecelerde olacak. Afyonkarahisar'da hafta sonu  için vatandaşların dikkatli olması ve olası olumsuzluklara karşı tedbirli davranması gerekiyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, yağışların bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor. Bu nedenle, sel, su baskını, heyelan gibi doğal afetlere karşı önlem alınması gerekiyor. Ayrıca, şiddetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuz hava olaylarına karşı da hazırlıklı olunması gerekiyor.

Editör: Birinci Editör