RSP TEKNİK KOEJİ’NDE ÜNİVERSİTE SINAVINDA BÜYÜK BAŞARI

Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji 10. Yıldır sürdürdüğü geleneği devam ettirerek bu yılda üniversite sınavında başarılarına devam etti.

Rsp Teknik Kolej-1

RSP TEKNİK KOLEJDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Konu hakkında bilgi veren RSP Eğitim Koordinatörü Ömer Mürsel BİLİK; Okulumuz açıldığı günden itibaren üniversite sınavına öğrencilerin en maksimum şekilde hazırlayan bir kurum olmuştur. Geçmiş yıllarımızda Marmara Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği, 9 Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, Türkiye’nin birçok üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Uçak Teknolojisi, Türk Dili ve Edebiyatı, Mimarlık Fakülteleri gibi bir bölümleri öğrencilerimiz kazandı.

Afyon Teknik Kolej-2

RSP TEKNİK KOLEJDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca 2 yıllık üniversitelere de isteyen öğrencilerimiz ek puan ile yerleşti.

2024 yılında da başarımızı katlayarak devam ettirdik. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte 4 yıl boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Bu sene okulumuzdan mezun öğrencilerimiz Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Ankara Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Denizli Pamukkale Mekatronik Mühendisliği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Tarih Bölümü, Sosyal Bilgiler Öğretmeni vb gibi Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleştiler. Burada özellikle üniversite sınavına hazırlık gruplarına yaptığımız ek çalışmaların oldukça faydası oldu.

Onder Artuk-1

MEB'den tüm okullara genelge!.. MEB'den tüm okullara genelge!..

RSP TEKNİK KOLEJDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

En fazla 30 kişiden oluşan sınıflarımızda öğrencilerimizi en iyi şekilde üniversite sınavına hazırladık. Ayrıca üniversite kazanmak isteyen öğrencilerimize 12. Sınıfta meslek dersi vermeden tamamen üniversite hazırlık dersleri vermemiz onların başarılarını daha da artırdı.

Üniversite düşünmeyip lise mezunu olarak işe yerleşmek isteyen öğrencilerimiz de %90 gibi yüksek bir işe yerleştirme oranına sahipler “dedi.

R A H M İ Y E S A R E P A L A L İ T E K N İ K K O L E J

RSP TEKNİK KOLEJDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Rsp Afyon

Editör: Birinci Editör