Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir denetim sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 19 kişi yakalandı.

Afyon hava durumu: İyi haberler var Afyon hava durumu: İyi haberler var

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 9-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen bu denetimlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Yapılan denetim ve operasyonlar, aranan şahıslara yönelik yoğun bir takip ve planlama sürecinin ardından gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sonucunda, hapis cezası bulunan 10 şahıs ve adli para cezası ile ifadesinin alınması için aranan 9 şahıs olmak üzere toplamda 19 kişi yakalandı” denildi.

Denetimler sırasında, 23 ayrı şok uygulama gerçekleştirilerek 543 kişi üzerinde kapsamlı sorgulamalar yapıldı. Ayrıca, 241 araç kontrol edildi ve bu araçlardan 5'ine toplamda 20 bin 504 TL idari para cezası uygulandı. Geniş çaplı uygulama ve kontrollerde, çeşitli suç unsurları da ele geçirildi. Toplamda 30,1 gram uyuşturucu madde ve 5 parça uyuşturucu madde, 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 5 tüfek, 17 bıçak ve 17 fişek ele geçirildi.

Editör: Birinci Editör