Asayiş Yaşam

Afyon'da aşırı sıcaklar bunaltıyor

Afyon'da mevsim normallerinin 5-7 derece üzerinde seyreden sıcak havalar etkisini göstermeye devam ediyor.

Abone Ol

Afyon'da mevsim normallerinin 5-7 derece üzerinde seyreden sıcak havalar etkisini göstermeey devam ediyor. Hava sıcaklığının artarak devam ettiği Afyonkarahisar’da termometreler gün içinde  35 dereceelre kadar çıktı.

Hava sıcaklıklarının 35 dereceleri gördüğü Afyonkarahisar’da vatandaş çareyi öğlen saatlerinde dışarı çıkmamakta, çıkanlar ise gölgelik yerlere sığınmakta buldu.

Afyonkarahisar'da mevsim normallerinin 5-7 derece üzerindeki aşırı sıcaklar bu hafta da devam edecek. Meteorolojinin verilerine göre bugün sıcaklık 35 dereceleri, bulacak, gece saatlerinde serinleme görülecek.

Afyon'da önümüzdeki günlerde, pazar, pazartesi ve salı günleri sıccaklıklar 37 dereceleri buulacak, gece saatlerinde sıcaklık 20 derece civarlarında olacak.

Bugün ise Afyonkarahisar'da, Meteorolojinin dün yaptığı sıcak hava uyarısı sonrası kentte bugün termometreler 35 derecelere kadar çıktı.

Afyonkarahisarlı Vatandaşların birçoğunun sıcak hava ile ilgili meteorolojinin yaptığı uyarıları dikkate aldıkları özellikle sıcaklığın en fazla hissedildiği öğle saatlerinde zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadıkları , çarşı, sokak, cadde ve parkların boş kaldığı gözlemlendi.