Afyonkarahisar'da aralarında husumet bulunan gençlerin bıçaklı kavgasında biri polis 3 kişi yaralandı, yaralılardan birinin durumu ağır!..

Afyonkarahisar'da meydana gelen bıçaklı kavga, olayın büyüklüğü ve yaralanan kişilerin durumu nedeniyle dikkat çekici bir hal aldı. İhlas Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, Dörtyol Mahallesi'ndeki bir otelin yanında, önceden aralarındaki husumet nedeniyle tartışan gençler arasında çıkan kavga, kısa sürede şiddetli bir bıçaklı çatışmaya dönüştü.

Olay, D.A., E.A. ve B.U. isimli şahıslarla, 17 yaşındaki İ.A. ve kardeşi 16 yaşındaki A.A. arasında yaşandı. Çıkan kavga sırasında, olay yerine gelen ve müdahale etmeye çalışan polis memuru E.Ö. de bıçak darbeleri aldı. Yaralanan üç kişi, ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalelere göre, İ.A.'nın durumu ağır ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kavgaya karışan D.A., E.A. ve B.U.'yu gözaltına aldı. Yaralanan polis memuru E.Ö., tedavi altına alındı ve ayağından yaralandığı belirtiliyor. Olayın detayları ve nedenleri hakkında soruşturma başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemeler, kavganın daha önceden var olan bir husumet yüzünden mi yoksa başka bir sebepten mi çıktığını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Afyonkarahisar halkı ve yetkililer, böyle bir olayın tekrar yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor. Olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarının incelemeye alındığı ve tanıkların ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Alkollü sürücüden inanılmaz görüntüler!.. Alkollü sürücüden inanılmaz görüntüler!..

Editör: Birinci Editör