CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan'dan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Avukat Turgay Şahin'e cevap...

İŞTE O AÇIKLAMA!..

"Biz seçimden bir gün önce Burcu Köksal’la arkamızda uçsuz bucaksız bir kalabalık oluşturan halkımızla şehrin bir ucundan diğer ucuna yürürken siz lüks araçlarla şehri turladınız. Bugün gelip bize finansör soracağınıza keşke o gün o şatafatlı araçların finansörünü sorsaydınız. Bizim yürüyüşümüzün maliyeti yoktu. Peki siz biliyor musunuz o günün size maliyetini ve o lüks aracın sahibini acaba? Siz kimlerin araçlarıyla geziyorsunuz? 
Hiç merak etmeyin; Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizde her zaman şeffaf bir belediyecilik ve halka eşit şekilde hizmeti göreceksiniz. 

AKP İl baro başkanı Turgay Şahin belediye meclisinde konuşulan yüzme havuzu konusuyla ilgili açıklama yapmış. Sanırım ya o toplantıyı canlı izlememiş ya da kendisine yanlış bilgi aktarılmış. Ben mümkün oldukça belediye meclis toplantılarımıza katılmaya çalışıyorum. Sayın Şahin’e de toplantıya katılmasını ve konuşulanları bizzat kendisinin duymasını tavsiye ediyorum. Böylece yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmış olur ve siz de şehrimizde olup bitenden haberdar olmuş olursunuz. 

Yüzme havuzu meselesine gelince; toplantıda konuşulan konu yüzme havuzunun inşaatının yapılması değil, tadilatının yapılarak hizmete açılmasıydı. Çünkü AKP döneminde yapılan bu havuz kapalıydı ve boştu. Açılış şovu yapıp oy toplamak değil, onu işletip halkın hizmetinde kullanılmasını sağlamaktır belediyenin görevi. Milyonlarca lira harcanan havuz doldurulduğunda su kaçırıyordu. Aciliyet gerektirdiği düşünülerek 21/B’den ihaleye çıkarılan bu tesis atıl bir şekilde orada bekletiliyordu. Hala baro başkanlığından istifa etmeyen Turgay Şahin yanlış sularda yüzüyor ancak hiç merak etmesin, belediye Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilmeye başlar başlamaz tadilatına başlanan bu havuz tekrar faaliyete geçti ve şimdi yüzlerce gencimiz orada antrenman yapıyor, yüzme kursu alıyor.

Zaferi milletimiz tek yürek olarak kazandık Zaferi milletimiz tek yürek olarak kazandık

Açıklamasında AKP’nin bu zamana kadar yaptığı icraatları dile getirmiş Turgay Şahin. Bu memleket için bir çivi bile çakan herkesin eline, emeğine sağlık. Halkımız da AKP’nin bugüne kadar yaptıklarına da, yapmadıklarına da, hatalarına da en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta vermiştir ve sonrasında halkçı bir belediyede yaşamanın mutluluğu sürmektedir.

Tarlaya bahçeye hiç inmeyen, çiftçinin sorunlarıyla ilgilenmeyen AKP il baro başkanı; dün yaptığı açıklamada ise tarladaki izlerden bahsetmiş. Bugün tarlalardan bahsedenler bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Rahmetli Ecevit’in de dediği gibi ‘Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına, Ege’nin deniz yataklarına yazmışız. Biz milliyetçiliği Batı Anadolu’nun haşhaş tarlasına yazmışız’. 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir gün bile sapmadık. Her zaman doğru yerde durduk, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunduk. Biz 14 Temmuz’da neredeysek 15 Temmuz’da da oradaydık ve bugün de hala aynı yerdeyiz. Bu duruşumuzdan da asla vazgeçmeyeceğiz."

Editör: Birinci Editör