Afyonkarahisar’da Feci Trafik Kazası: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesi Gökçek köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. İhlas Haber Ajansı’ndan Gökten Ceylan’ın aktardığı bilgilere göre, kaza motosikletin bir traktörün römorkuna çarpması sonucu gerçekleşti.

Olayın detaylarına göre, K.D. yönetimindeki 06 DSZ 122 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolünü yitiren motosiklet sürücüsü, Ş.Ö. idaresindeki 58 EE 631 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yanında bulunan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Buğday ve Dayanışma Festivaline büyük ilgi Buğday ve Dayanışma Festivaline büyük ilgi

Evciler Haber-1

Kazanın ardından çevre sakinleri tarafından acil yardım çağrısı yapıldı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri kısa sürede sevk edildi. Sağlık ekipleri, motosikletin sürücüsü ve yanında bulunan kadının hayatını kaybettiğini doğruladı. Cenazeler, yapılan ilk incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Evciler Haber 2

Jandarma ekipleri kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın oluş şekli ve olası nedenleri hakkında yapılacak araştırmaların sonuçları, ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Kazanın ardından bölge halkı ve yakınları derin üzüntü yaşarken, kaza ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için soruşturma devam ediyor.

Editör: Birinci Editör