İşletmeler için güvenliğin öncelikli hale gelmesi yönünde uygulanan iş sağlığı eğitimlerinde uzman kadrosu ve bilgi birikimiyle sektöre yeni bir soluk katacak İlk Yardım Merkezi dualarla hizmete açıldı.

Uzun kovid mağdur ediyor!.. Uzun kovid mağdur ediyor!..

İş kazalarının önlenmesi ve olası iş kazalarında insan hayatını önceleyen eğitimlerin zorunlu hale gelmesinin ardından Afyonkarahisar’da da iş sağlığı ve ilk yardım eğitimi veren işletmeler kurulmaya başlamıştı. Sektörde uzun yıllar hizmet verdikten sonra kendi işletmesini açmak için harekete geçen Dr. Şahin Aktulun ve Medine Hoca kendi işletmelerini törenle hizmete açtı. MDN İlk Yardım Merkezi ismiyle hizmet verecek olan işletmenin Sahipata Mahallesi’nde bulunan hizmet binası merasimle hizmete açıldı.

Uzman eğitmen olan Medine Hoca; “Sektörün içinde uzun yıllar çalışarak kazandığım deneyimlerimi aktararak iş sağlığı ve güvenliği anlamında çalışanların doğru eğitimler alarak iş kazalarının önlenmesi ve olası kazalarda da insan hayatını önceleyen bir anlayışı kazandırmak istiyoruz.  Dr. Şahin Aktulun ile birlikte kurduğumuz işletmemizde uzman personellerimiz ile Afyonkarahisar’a hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan sevdiklerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Birinci Editör