Afyonkarahisar’ın Sadıkbey köyünde meydana gelen bir kaza sonucunda, bir hemzemin geçitten geçmeye çalışan otomobil sürücüsü yük treni tarafından çarpıldı.

Mehmet İnkaya vefat etti Mehmet İnkaya vefat etti

İhlas Haber Ajansı muhabiri Gökten Ceylan'ın haberine göre: kaza, kontrolsüz ve bariyersiz bir hemzemin geçitte yaşandı.

Afyon Kaza-1

A.M. isimli sürücü, 03 ADJ 923 plakalı otomobiliyle geçiş yaparken, F.I. adlı makinistin kullandığı yük treniyle çarpıştı. Tren, otomobili önüne alarak yaklaşık 10 metre sürükledi ve durabildi.

Kazanın şiddeti sonucunda otomobil hurdaya dönerken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şans eseri, sürücünün yaralanmalarının hafif olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Hemzemin geçitlerin güvenliğine dikkat çeken yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Editör: Birinci Editör