Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen tiyatro kursları, gençler ve yetişkinler arasında büyük ilgiyle karşılandı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın destekleriyle gerçekleştirilen bu yılki oyunculuk atölyeleri rekor düzeyde katılımla başladı. 

Afyon Tiyatro Kurslari-1

Gençler için düzenlenen atölyeye 14-17 yaş aralığından toplam 43 genç kayıt yaptırarak katıldı. Bu atölye gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. 

Bolvadin 33. Kaymak ve Eber Gölü Festivali başladı Bolvadin 33. Kaymak ve Eber Gölü Festivali başladı

Yetişkinler için düzenlenen atölyeye ise tam 86 kişi katıldı, bu da yetişkinlerin sanata ve oyunculuğa olan ilgisinin yüksek olduğunu gösteriyor. Katılımcılar, temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk, tuluat/doğaçlama, mim, diksiyon, vurgu ve tonlama gibi eğitimleri ücretsiz olarak alacaklar.

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, atölyelerin amacının hem gençlere hem de yetişkinlere oyunculuk sanatını sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak olduğunu belirtti. Ücretsiz olmasıyla herkesin bu fırsattan yararlanabilmesinin önemine vurgu yaparak, katılımın yüksek olmasının halkın sanata verdiği değeri gösterdiğini dile getirdi.

Editör: Birinci Editör