Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, kendisini kombi tamircisi olarak tanıtıp evlere giren bir şahıs hırsızlık yaptı, ihbar üzerine yakalandı.

Denzili'den Şuhut ilçesine hırsızlık yapmak amacıyla geldiği belirtilen şahıs, kombi tamir etme bahanesiyle girdiği bir evden ziynet ve değerli eşyalar çaldı. 

Mağdur olan vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Afyonkarahisar ve Şuhut Emniyeti, şahsı takibe alarak yakaladı.

Kombi tamir etme bahanesiyle girdiği evlerde hırsızlık yapan EY isimindeki şahıs takip sonucu ele geçirildi ve Adalete teslim edildi.

Yumurta fiyatlarında artış devam ediyor Yumurta fiyatlarında artış devam ediyor

İhlas Haber Ajansından Kadir Han Çakır'ın haberine göre, sözde kombi tamircisi hırsızın Afyonkarahisar Şuhut Emniyetindeki işlemleri devam ediyor.

Emniyet kaynakları, son günlerde ülke genelinde kombi, buzdolabı, beyaz eşya, elektirikli ev eşyası vb. tamirciliği adı altında evlere girildiği, evlerden hırsızlık yapıldığına dair olayların yaşandığı belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

Vatandaşların, internetten rastgele bulduğu ve tamirci olarak kendilerini tanıtan insanlara itibar etmemeleri, piyasada bilinen yetkili servislerin evlere ya da işyerlerine çağrılması gerektiği belirtiliyor.
 

Editör: Birinci Editör