Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yük taşıyan araçlarla ilgili kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

Bolvadin İl Jandarma Komutanlığı, yol güvenliğini sağlamak ve taşımacılık faaliyetlerinin mevzuata uygun, kesintisiz ve güvenli bir şekilde yürütülmesini temin etmek amacıyla düzenli olarak kontrol ve denetim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, trafik jandarması ekipleri, yük taşıyan araçların çeşitli yönlerden kontrolünü sağladı. Denetimlerde, araçların sigorta durumları, fenni muayeneleri, takograf kayıtları, hız limitleri, çalışma ve dinlenme süreleri gibi çeşitli unsurlar gözden geçirildi.

16 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı 16 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Denetim sırasında araç sahiplerinden biri olan Orhan Altuncu, uygulamalar hakkında şunları söyledi: "Eskişehir'den Gaziantep'e doğru yol alıyorum. Bolvadin uygulama alanında jandarma tarafından denetime tabi tutulduğumda, emniyet kemeri, takograf ve hız limitleri gibi unsurlar drone ile kontrol edildi. Bu titiz çalışmalarından dolayı jandarma ekiplerine çok teşekkür ederim." dedi.

Editör: Birinci Editör