Afyon'da kamyonetle motosiklet çarpıştı, 3 kişi yaralandı Afyon'da kamyonetle motosiklet çarpıştı, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da Uydukent'te bulunan bir sitede, yürekleri ısıtan örnek bir olay yaşandı. Site içerisinde otomobllin çarptığı yavru kedi, site sakinleri tarafından ameliyat ettirildi ve yaşama döndürüldü.

"Merhametli ve güzel insanlar da var" dedirten olay Selçuklu Mahallesinde bulunan Batıpark Sitesinde meydana geldi.

Afyon Batipark Sitesi

Site bahçesinde yavru bir sokak kedisine bir otomibl çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan ve yolun kenarına savrulan yavru kediyi gören bir site sakini hemen kediyi alıp AKÜ Hayvan Hastanesisi veterinerlerine götürdü.

Yavru kedinin durumunun ağır olduğu ve hayata döndürümesi için ameliyat edilmesi gerektiği, bunun için de 9 bin civarı masraf olduğunu duyan site sakini durumu sitenin whatsapp grubunda paylaştı ve site sakinlerinden yardım ve destek istedi.

Kedi Ameliyat Oldu

Duyarlı site sakinleri aralarında para toplayarak yavru kediye sahip çıktı ve hemen ameliyata alınmasını sağladı. Ameliyat edilen ve 3 gün yoğun bakımda kalan ve Tarçın ismi verilen yavru kedi sağlığına kavuştu.

Yavru kedi Tarçın'ın, bir site sakini tarafından sahiplenildiği ve artık güvenli bir yubası olduğu bildirildi.

Selçuklu Batıpark Sitesinde meydana gelen, yürekleri ısıtan bu güzel olay, merhametin ve iyiliğin ne kadar güzel bir haslet olduğunu ve insanların ne kadar duyarlı olabildiğini gösterdi.

Kedi

AFYONHABER ÖZEL HABER

Editör: Birinci Editör