Afyonhaber.com'dan kurumsal ve resmi açıklamadır...

Sitemizden, defalarca uyarmamıza rağmen, piyasada AFYONHABER adını kullanarak bazı kişi ve kurumlar tarafından dolandırıcılık yapılmaktadır. Maalesef Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren esnaflarımızdan da hala bunlara dolandırılanlar vardır.

AFYONHABER Tescilli marka ve yayıncı olarak, biz uyarmaktan bıkmadık, maalesef hala sahtekarlara dolandırılmaktan, parasını kaptırmaktan bıkmayan insanlarımız var...

Son bir kaç yılda, girişimde bulunmamıza rağmen, defalarca esnafı ve takipçilerimizi uyarmamıza rağmen "reklam ve tanıtım yapıyoruz, video haber yapıyoruz, video tanıtım yapıyoruz" diyerek ve AFYONHABER adı kullanılarak esnafımız, tüccarımız dolandırılmaktadır.

Motosikletler minibüsle çarpıştı, 2 kişi yaralandı Motosikletler minibüsle çarpıştı, 2 kişi yaralandı

Sahtekar Dolandırıcı Afyonhaber

---YUKARIDA AFYONHABER ADINI AFYONHABER TV OLARAK KULLANIP PİYASAYI ALDATAN VE DOLANDIRAN BİR KURULUŞU GÖRMEKTESİNİZ---

Lüzumu üzerine uyarmızı tekrar ediyoruz.

AFYONHABER adı ve logusu karakter A.Ş. adına tescilli olup, kurumsal olrak adımızı, logomuzu kullanmaya sadece Karakter Tv Radyo reklam Tanıtım Yayıncılık A.Ş. ve Ömer Elçi yetkilidir. Bunlardan başka AFYONHABER kurumsal adını, başka şekillere evirerek çevirerek kullnmaya çalışan sahtekarlara itibar edip paranızı kaptrırmayınız.

Reklam, tanıtım, video haber yaptırıyoruz diyerek,paranızı heba etmeyiniz. 

Gerçek anlamda, fayda almak amacıyla tanıtım ve reklam yaptırmak istiyorsanız dolandırıcı ve sahtekarlara değil,  AFYONHABER'in kendine ulaşnız.

İletişim kanallarımız KÜNYE ve İLETİŞİM sayfalarımızda; ya da uyarı yazımızın altında mevcuttur.

AFYONHABER adı kullanılarak, ya da AFYONHABER adına benzer isim ve logolar kullanılarak reklam, tanıtım, video haber vb. yaptıklarını söyleyenlere itibar etmeyiniz, kovunuz, def ediniz. Bu şekilde dolandırılmanız halinde AFYONHABER'in tescilli sahibi şirketimiz ve yayın kuruluşumuz olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

AFYONHABER olrak, esnafımızı, tüccarımızı, iş insanlarımızı uyanık olmaya, telefonla ya da bizzat gelerek, özellikle kadın elemanlarla sizlere ulaşan, işletmenize gelen kişi ve kurumlara itibar etmemeye, onlara dolandırılmamaya davet ediyorz, ikaz ediyoruz. 

Defalarca uyarmamıza rağmen, hala AFYONHABER adı kullanıldı, dolandırıldık, aldatıldık şeklindeki şikayetler bizleri üzmektedir. 

Tüm kamuoyunu, esnaflarımız, takipçilerimizi bir kez daha uyarıyor, esenlikler diliyoruz.

Afyon Haber

AFYONHABER.COM (TESCİLLİ MARKA)

Yayıncı

KARAKTER RADYO TEELVİZYON YAYINCILIK REKLAMCILIK HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş.

Tüzel Kişi temsilcisi ve Yazı İşleri Müdürü

ÖMER ELÇİ

Kurumsal İletişim

0532 485 6820

E-Posta

[email protected]

[email protected]

Whatsapp İletişim

0551 959 6303

Editör: Birinci Editör