Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar 10-13 Ekim vefat ilanları

Afyonkarahisar Belediyesi vefat ve cenaze duyuruları.

Abone Ol

Afyonkarahisar Belediyesi vefat ve cenaze duyuruları. Afyonhaber olarak, vefat edenlere Yüce Allah’tan rahmet, aile ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. İlanlar Afyonkarahisar Belediyesi internet sayfasından alınmıştır.

Tarih: 13.10.2024
Vefat eden: Şenel TOPRAKKALE
Yaş: 60

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 41 Parsel: 40
Cumhuriyet Mahallesinden, Ayşe Toprakkale ve merhum Ahmet Toprakkale'nin kızı Yunus Toprakkale, Nuray Elmas ve merhum Selim Toprakkale'nin kardeşi, Nadide Zirek, Nalan Daloğlu ve Selimcan Yeltetik'in annesi, Harun Zirek ve Çağlar Daloğlunun kayınvalidesi, Ercan Elmas'ın baldızı, Ahmet, Mehmet ve Emre Toprakkalenin halası, Cihanberk ve Emir Fırat Elmas'ın teyzesi Şenel Toprakkale vefat etmiştir.
Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
 

Tarih: 12.10.2024
Vefat eden: Mevlüt KURNAZ
Yaş: 72
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 29 Parsel: 101

Ali İhsan Paşa Mahallesinden, Muradiye Kurnaz'ın eşi,  Necla Koç, Selcan Kurnaz ve Gülcan Şimşek'in babası, Polis memuru Güven Koç ve Ziraat Bankasında çalışan Mehmet Ali Şimşek'in kayınpederi, merhume Müzeyyen ve Ceren Koç, Yiğit ve Elif Şimşek'in dedesi, İl Özel İdareden emekli Mevlüt Kurnaz vefat etmiştir. 
Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Tarih: 11.10.2024
Vefat eden: Zakire OKŞAR
Yaş: 91
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 39 Parsel: 43

Sümer Mahallesinden, merhume Sabire ve merhum Mehmet Adıyaman'ın kızı, merhum Süleyman Adıyaman, merhume Emeti Savruk, merhum İhsan, Hakkı ve Ahmet Özkan, merhume Şükran Bağ'ın ablası, Travers Fabrikasından emekli Hamza Okşar, Şeker Fabrikasından emekli Kadir Okşar ve Nuray Bağ'ın annesi, merhum Yakup Bağ'ın kayınvalidesi, Ali Osman, Melih, Selçuk, Ali Osman ve Mehmet Okşar'ın babaannesi, Mehmet Ali ve Büşra Bağ'ın anneannesi, eski Kahveciler Oda Başkanı ve DDY'dan emekli merhum Ali Osman Okşar'ın eşi, Zakire Okşar vefat etmiştir. 
Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.