Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk, Kayseri ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleşen olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Öztürk, bu olayların halkımızın büyük tepkisine neden olduğunu söyledi.

Ahmet Bilal Öztürk, şunları söyledi:

"Bu durumu bazı çevrelerin istismar etmek istedikleri görülmektedir. Keza bazı özellikle genç yurttaşlarımız tepkilerini sokakta provokasyona açık şekilde ifade etmek arayışı içindeler. Zafer Partisi il başkanı olarak parti mensuplarımızın , destekçilerimizin , gönüllülerimizin hiç bir olaya karışmaması için etkili şekilde uyarıyoruz. Genç kardeşlerimizi de soğukkanlı davranmaya davet ediyorum. 

Çözüm hukuk çerçevesinde devlet organlarının gücüyle hepsinin ama sız geri gönderilmesidir. 

13 milyondan fazla sığınmacı/kaçağın ülkemize girmesine yol açan sorumsuz politikaların mimarı olan AKP dir. Ensar , muhacir kardeşimiz diyerek bugüne kadar milyonlarcasını ülkemize soktular ve kaçak girmelerine göz yumdular. 

CHP'li kadınlar: Yolumuz iktidar yoludur CHP'li kadınlar: Yolumuz iktidar yoludur

Bizim Kahraman Mehmetçiğimiz Suriye'nin kuzeyinde şehit olurken Türk bayrağı orada yakılsın, yırtılsın diye mi canını verdi.

 Seçim dönemi şehitler üzerinden siyaset gütmeye çalışanlar sesiniz çıksın. AKP milletvekilleri sesiniz çıksın Müslüman Din kardeşlerimiz onlar göndermeyiz dedikleriniz Türk bayrağı yakıyor. SESİNİZ ÇIKSIN !!!"

Editör: Birinci Editör