Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, haftalık basın toplantısını Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim’in başkanlığında gerçekleştirdi.

Sevim, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte tüm Afyonkarahisarlılara huzur ve barış dileklerini iletti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü vesilesiyle, liderliğini ve Türkiye’ye katkılarını takdir etti.

Sevim, 23 Şubat’ta gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi hakkında da açıklamalarda bulunarak, kongrenin AK Parti'nin kararlılığını ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti. Kongrede yapılan MKYK seçimiyle partinin kadrolarının güçlendiğini söyledi.

Sevim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uluslararası temaslarından da bahsederek, Türkiye'nin küresel meselelerdeki etkisini vurguladı. Fransa, Ukrayna, Pakistan, Malezya ve Endonezya ile yapılan görüşmelerin Türkiye'nin güçlü diplomatik duruşunu gösterdiğini ifade etti.

Toplantının yerel gündem kısmında ise Afyonkarahisar Belediyesinin yaptığı arsa satışlarına ilişkin kamuoyunda oluşan soru işaretlerine değindi. Sevim, belediyenin bu konuda açıklama yapmamasının şeffaflık eksikliği yarattığını belirtti ve Belediye Başkanı’na sorular sormaya devam ettiklerini vurguladı. Ayrıca, belediye içindeki bazı iddiaların da araştırılması gerektiğini söyledi.