Siyaset

AK Parti Milletvekillerinden AFBEL Otel açıklaması

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven, Afbel Termal Otelle ilgili özel oda ve bedelsiz konaklama iddialarına cevap verdi.

Abone Ol

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven, Afbel Termal Otelle ilgili özel oda ve bedelsiz konaklama iddialarına cevap verdi.

AK Parti Milletvekili Hasan Arslan, cevap açıklamasında "İddialar gerçek dışı, söz konusu oteli Ankara dönüşü 4 Buçuk saat konakladım" diyerek yalanladı.

Milletvekili Ali Özkaya ise, Afbel Oteli bir defa sadece oğlunun seyahat dönüşü konakladığını belirterek söz konusu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in ise, Afbel Otelde hiç konaklamadığını söyledi.

Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan, konaklama zamanları ve ödeme dekontlarına dair dekontları da gönderdiler.

Konuyla ilgili haberlerin, iddiaların, dedikoduların tamamen uydurma ve gerçek dışı olduğunu belirten milletvekilleri, "bu iddiaları ve dedikoduları çıkaranların ispat etmesi gerekir, aksi halde iftira atmış olacaklardır. bizler Allah'tan korkan insanlarız, asla devlet malına ihanet etmeyiz, dedikodular üzerinden haber yapmak, algı yapmak çok yanlıştır. Afbel Otelde milletvekillerine ayrılmış oda, duit ve benzeri şey yoktur, biz de istemeyiz zaten" dediler.