Siyaset

AK Parti'de iki isim gizli yarış içinde!..

T24 yazarı, deneyimli gazeteci Mehmet Y.Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan sonrası AK Parti’de ön plana çıkacak 2 ismi açıkladı.

Abone Ol

T24 yazarı, deneyimli gazeteci Mehmet Y.Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan sonrası AK Parti’de ön plana çıkacak 2 ismi açıkladı.

Gazeteci yazar Mehmet Y.Yılmaz, Erdoğan aday olmazsa AK Parti’de ön plana çıkacak 2 ismi köşe yazısında aktardı.

T24 yazarı Mehmet Yakup Yılmaz, ‘AKP’deki "gizli yarış" ve CHP’ adlı köşe yazısında Erdoğan’ın adaylık konusuna değindi.

Yılmaz, “CHP son anda bir el uzatıp, Recep Tayyip Erdoğan’a bir can simidi atmazsa, gelecek seçim için AKP iki önemli aday bulmak zorunda” dedi. ‘Erdoğan aday olamaz ise partisini bırakmayacağını açıkça söylediğine göre genel başkan sorunu yok’ diyen Yılmaz, sorunun Cumhurbaşkanı adayı bulmakta olduğunu söyledi.

Yılmaz’ın yazısında AK Parti’de ön plana çıkan isimler ise Berat Albayrak ve Selçuk Bayraktar...

Berat Albayrak için sosyal medyada yayınlan videoların, TBMM’nin erken seçim kararı almadığı bir durumda yapılacak yarış için bir ön alma çabası olduğunu öne sürdü. ‘Selçuk Bayraktar’ı da ihmal etmeyin’ söyleminde bulunan Yılmaz, “Bu genç girişimci de doğrudan bir iktidar mücadelesinin içinde değil ama verdiği demeçlerde kendisini “Türkiye’yi kurtarmak için seçilmiş kişi” gibi gördüğünün ipuçları var” ifadelerini kullandı.