AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden ortak açıklama!.. "YHT hattının birinci kısmı 2026 yılında hizmete girmesi hedefleniyor..." 

Başmakçı Ülkü Ocakları açıldı Başmakçı Ülkü Ocakları açıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, bir basın açıklaması yaparak  Ankara-Afyonkarahisar Hızlı Tren çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesi Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımları arasında yer aldığını belirterek "Bugün itibari ile 5 milyar Euro gibi bir tutar ile yapımı devam eden proje, şehrimizin ekonomik ve sosyal olarak daha ileri bir noktaya taşınması için büyük önem taşıyor." dediler.

Toplam 505 kilometre uzunlukta olan proje için şuanda hat boyunca yüzlerce iş makinası ile binlerce işçinin çalışmalarına devam ettiğini belirten milletvekilleri şunları söyledi:

"Yüksek Hızlı Tren hatıının Polatlı – Afyonkarahisar arasını kapsayan birinci kısmının 2026 yılı içerisinde hizmete alınması hedefleniyor."

Afyonkarahisar’ın tüm sorunlarını yakından takip ettiklerini, bu sorunların çözümü için Ankara’da bakanlıklar ve ilgili kurumlar düzeyinde sürekli görüşme halinde olduklarını belirten  Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan "İktidar olmanın getirdiği sorumlulukların bilinci ile hareket ediyoruz. Milletimizin verdiği sorumluluk ile şehrimize daha fazla hizmet ve eser kazandırmanın derdindeyiz. Bu sorumluluk ile durmadan çalışıyoruz.” dediler.

Editör: Birinci Editör