Kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Otobüsün kazadan önceki son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Polatlı ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, Ağrı'dan İzmir'e gitmekte olan Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait bir yolcu otobüsü köprü ayaklarına çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi ise yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışan yolcuları kurtarırken, yaralılar hastanelere sevk edildi.

Afyon çarşı esnafının acı günü Afyon çarşı esnafının acı günü

Kazanın yaşandığı güzergah trafiğe kapatıldı. Ayrıca, kaza anının güvenlik kameralarına yansıdığı belirtildi. Otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü, otobüsün hız yaptığını ve kaza öncesi yalpaladığını ifade etti.

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Temelli'den aynı anda yola çıktıklarını ve arka arkaya seyrettiklerini belirtti. Türkoğlu, otobüsün hızlandığını ve kazadan 3-4 kilometre önce yalpalamaya başladığını, ardından köprüye çarptığını söyledi. Ayrıca, otobüsten fırlayan parçaların aracına isabet ettiğini ve otobüse selektör yapıp korna çaldıklarını ancak otobüsün bu uyarıları duymadığını ifade etti.

Editör: Birinci Editör