Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi Özburun beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında taklalar atıp şarampole giren araçta sürücüyü Allah korudu...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası, sürücüsünün şanslı olduğu bir olayı gözler önüne serdi. İhlas Haber Ajansı'ndan Onur Dal'ın aktardığı bilgilere göre, 11 SC 322 plakalı otomobilin sürücüsü K.Ş., belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını kontrolden çıkardı. 

Bolvadin Haber-1

Afyon'da trafik denetimleri Afyon'da trafik denetimleri

Araç, savrulup taklalar atarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazanın şiddeti ve aracın aldığı hasar göz önüne alındığında, K.Ş.'nin kazayı burnu bile kanamadan atlatması adeta bir mucize olarak değerlendirildi. Otomobil ise kazanın ardından hurdaya dönerken, sürücünün bu talihsiz olayda yara almadan kurtulması çevredeki herkesin şaşkınlığını ve takdirini topladı.

Kaza ile ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın nedeni ve olası etkileri hakkında daha fazla bilgi edinilmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu olay, trafik güvenliği konusundaki önemini bir kez daha gözler önüne sererken, sürücülerin dikkatli olmalarının gerekliliğini vurguladı.

Editör: Birinci Editör