Afyonkarahisar Baro Başkanlık seçimleri tarihinde ilk defa 3 adaylı bir seçim yaşadı. Av M. İpek Yılmaz Göktürk baro başkanı olması üzerine Av. Sadet Toprak listesinden aday olan Av. Emre Çınar yeni başkana başarılar diledi.

Afyonkarahisar Barosu seçimlerine katılan Av. M. İpek Yılmaz Göktürk, Av. Yunus Pektaş ve Av Sedat Toprak’ın yarıştığı seçimler 12-13 Ekim tarihlerinde yapıldı. Seçim sonrası bir açıklama yapan Av. Emre Çınar, “Demokrasinin güzel örneklerinden birisi yaşandı Afyonkarahisar’da. Tarihinde ilk defa 3 adaylı bir seçim yaşandı. Bu seçimde kazanın meslektaşımız Av. M. İpek Yılmaz Göktürk oldu. Yeni başkanımızı kutluyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Afyonkarahisar Barosu Başkanı belli oldu Afyonkarahisar Barosu Başkanı belli oldu

Çınar, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Her ne kadar farklı listelerden aday olmuş olsak da Afyonkarahisar Barosu bizim, başka baromuz yok. Her 3 adayda Afyonkarahisarlı meslektaşlarımıza hizmet etmek için aday oldu. Meslektaşlarımız 3 adaydan tercihini Av. M. İpek Yılmaz Göktürk’ten yana kullandı. Afyonkarahisar tarihinde ilk kadın baro başkanı olan Göktürk’ü kutluyorum. Aday olan ve listelere girme cesareti olan tüm Avukat meslektaşlarıma verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Yeni başkana ve yönetimi baromuza hayırlı olsun” dedi.

Editör: Birinci Editör