Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulunun  22. Mali Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Birinci OSB 22. Olağan Mali Kurul Toplantısı OSB binasında düzenlendi.

Mali kurul toplantısına Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Oğuz, Ali Rıza Gürakar, Bekir Bayana ve sanayiciler katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Divan başkanlığına Uğur Temizer divan üyeliğine ise, Abdurrahman Tuna ve Alaaddin Çağlayan seçildi. 2024 yılı faaliyet raporları ve denetim raporlarının okunmasıyla toplantı devam etti.

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Mali Kurul’un açış konuşmasını gerçekleştiren Afyonkarahisar 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, mali genel kurulunun Afyonkarahisar’a ve sanayici, iş insanlarına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Burcu Köksal'a teşekkür etti

OSB için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Yeşilay desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a teşekkür etti.

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay  “Aşağı yukarı üç ay oldu mahalli idareler seçimleri olalı. Üç aylık dönemde bizler OSB yönetimi olarak hayırlı olsuna gittik. Bizlere iyi ve güzel bir yaklaşımda bulundu. Bizler gerek telefonla gerekse yüz yüze görüşüyor ve sorunları aktarıyoruz. Burcu hanım ise sorunlarımızı çözmek için çalışıyor ve uğraşıyor. Burcu hanım her zaman sanayicilerin arkasında olduğunu ve desteklerini esirgemeyeceğini aktardılar, bizlere. Ben şahsım adına ve sizin adınıza Burcu Hanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Yaralı halde bulunan cüce yarasa koruma altına alındı Yaralı halde bulunan cüce yarasa koruma altına alındı

Editör: Birinci Editör