Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulunde içimizi ısıtan sıcak görüntülere sahne oluyor...

Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Güvenlik Görevlisi Raşid Yaman okul bahçesinde bulunan köpek yavrularıyla yakından ilgileniyor. Hayvanları canı gibi seven, onları sevgisiyle büyüten Raşid Yaman, okul bahçesinde bulunan yavruları sahiplendi. Bakımlarını eksik etmeyen Yaman’ın hayvan sevgisi görülmeye değer olduğu yorumları yapıldı. Yaman, bakımlarının yanı sıra kendisinin ayırdığı özel bütçe ile mama ve gıda desteği yaptığı biliniyor. 

RAŞİT ABİ BAŞARILI BİR GÜVENLİK OLMASININ YANI SIRA ÇOK İYİ BİR HAYVAN SEVER

Bolvadin Meslek Yüksek Okulu ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, Güvenlik Görevlisi Raşid Yaman’ın çok başarılı bir güvenlik hizmeti vermesinin yanı sıra, hayvan severliği ile tanıdıklarını ifade etti. Öğrenciler, yavruların aç kalmaması ve bakımlarının giderilmesi için diğer güvenlik personelleriyle birlikte Yaman’ın hayvanlarla ilgilendiğini kaydetti. 

Hayvanlara Merhamet

HAYVANLARA MERHAMETLİ OLMALIYIZ

15 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı 15 yıl cezası bulunan şahıs yakalandı

Raşit Yaman ise,” Hayvanlar bize Yüce Allah’ın birer emaneti. Onlara karşı merhametli olmalıyız. Yunus Emre’nin söylediği gibi Yaradılanı sev, Yaradandan ötürü. İmkanımız, ölçümüz dahilinde hayvanlara bakıp, karınlarını doyurmalıyız. Bu vazife, hem İslami hem insani.” dedi. Kendisini duyarlı davranışından dolayı kutluyoruz.