Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekbaş ve Öğretim Görevlisi Hüseyin Tutumlu katılımıyla gerçekleşen programda AKÜ öğrencilerine “Yerel Yönetimlerde Güncel Gelişmeler” konusunda seminer verildi.

Afyon'dan 4 LGS şampiyonu çıktı!.. Afyon'dan 4 LGS şampiyonu çıktı!..

Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Başkan yardımcısı Cem KASAPOĞLU tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler programı öğrencilerine yerel yönetimler konusunda seminer verildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem KASAPOĞLU tarafından yapılan sunumda öğrencilere Türk İdare Tarihi ve Yerel Yönetimlerin gelişimi ve güncel durumu hakkında eğitim verildi. Öğretim Görevlisi Hüseyin TUTUMLU tarafından organize edilen Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekbaş, Doç. Dr. Hicri Yavuz, MYO Md. Yrd. Öğretim Görevlisi Besim Maden, Öğretim görevlisi Yılmaz Soytekin ve Öğretim görevlisi Sinem Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşen program öğrencilerin yerel yönetimler mevzuatı ve Afyonkarahisar’la ilgili soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu, “Belediye Atlası-Belediyeci’nin Yol Haritası” isimli kitabını iki öğrenciye hediye etti.

Editör: Birinci Editör