Asayiş Yaşam

Çiftlik evine kenevir operasyonu!..

Afyonkarahisar'da bir çiftlik evine yapılan baskında jandarma ekipleri, yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Abone Ol

Afyonkarahisar'da bir çiftlik evine yapılan baskında jandarma ekipleri, yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhlas Haber Ajansı muhabiri Gökten Ceylan'ın haberine göre:

Afyonkarahisar ili kent merkezine bağlı Kızıldağ köyünde bulunan bir çiftlik evinde, A.O.A. isimli şahsa ait olduğu belirtilen yerde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisi üzerine Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Ekipler, söz konusu çiftlik evine baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda, ekipler tarafından toplam 41 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kenevir bitkileri genellikle uyuşturucu madde elde edilmesi amacıyla yetiştirilmesi yasalarla sıkı bir şekilde kontrol altında tutulmaktadır. Bu tür olaylarla ilgili olarak yasal işlem ve soruşturmalar devam etmektedir.