MHP lideri Devlet Bahçeli, Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yeni çözüm sürecine değil ortak akla ihtiyacı var" mesajını verdi. Öte yandan Bahçeli, Öcalan'a çağrı yaparak "Teröristbaşı Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Teröristbaşı Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin.” dedi. Teröristbaşı Öcalan’a örgütünün tamamen bittiğini ve lağvedildiğini açıklama çağrısı yapan MHP lideri, “Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne Edirne... Adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız.” diye konuştu.

Ali Özkaya'dan flaş paylaşım!.. Ali Özkaya'dan flaş paylaşım!..

Bahçeli, yeni çözüm süreci tartışmalarına ilişkin mesajlar verdi. Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye getirildiği sırada “Her türlü hizmete hazırım.” dediğini anımsatan Devlet Bahçeli, “Buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin.” dedi.

“Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun.” diyen MHP lideri, şöyle devam etti: "Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın."

Editör: Birinci Editör