Afyonkarahisar’da çeşitli iş yerlerinden malzeme çalan bir şahıs, polisin titiz takibi sonucunda yakalandı ve adli işlemleri sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Güvenevler Mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında, işyeri sahiplerinin fark ettiği eksiklikler dikkat çekti. İş yerinde yapılan incelemede 9 adet kalorifer peteği, bir delici matkap, 2 adet stoker rayı, krom soba gövdesi ve çeşitli hurda malzemelerin çalındığı tespit edildi. Aynı dönemde, Yenice Mahallesinde bulunan bir diğer işyerinden 5 adet akünün çalındığı da bildirildi.

Afyon çarşı esnafının acı günü Afyon çarşı esnafının acı günü

Olayların ardından iş yeri sahipleri, durumu polise bildirdi ve suçlunun bulunması için şikayette bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarını aydınlatmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Ekipler, güvenlik kameraları görüntüleri ve tanık ifadeleri doğrultusunda, çalıntı malzemelerin sorumlusunun A.G. adlı şahıs olduğunu belirledi.

Polis ekipleri, belirlenen şahsın peşine düştü ve A.G.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi. A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Birinci Editör