Afyon Gazeteciler Cemiyeti, Sinanpaşa ilçesindeki Taşoluk mesire alanında düzenlediği piknikle gazetecileri bir araya getirdi. Etkinlikte, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri ile Afyon basınından birçok isim yer aldı. Bu etkinlik, gazetecilere yoğun iş tempolarından bir süreliğine uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirme ve meslektaşlarıyla daha yakın ilişkiler kurma fırsatı sundu.

Sandikli Haberi-1

Etkinlik sabah erken saatlerde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Gazeteciler, güne güzel bir kahvaltı ile başlarken, Taşoluk mesire alanının doğal güzelliklerinin tadını çıkardılar ve sohbet etme imkanı buldular. Kahvaltının ardından çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi; spor oyunları, doğa yürüyüşleri ve eğlenceli etkinliklerle katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen piknikte kısa bir konuşma yaptı. Artuk, "Güzel basın mensupları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda düzenlediğimiz bu piknik etkinliğine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki keyifli ve eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Ayrıca bu güzel alanı bizlere tahsis eden Taşoluk Belediye Başkanı'na da teşekkür ederim," dedi.

Çiftçilere Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli anlatıldı Çiftçilere Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli anlatıldı

Onder Artuk

Etkinlikte, gazeteciler doğadan ve meslektaşlarından aldıkları keyfi artıran çeşitli etkinliklere katıldılar. Ayrıca, usta gazetecilerin meslek tecrübelerini paylaştığı programda çocuklar da unutulmadı; düzenlenen ödüllü yarışmalar ve çekilişlerle katılımcılara eğlenceli anlar yaşatıldı.

Whatsapp Image 2024 07 27 At 19.53.28

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey de piknik organizasyonunda görev alan gazetecilere teşekkür etti. 30 yıllık meslek tecrübesine sahip Güzbey, "Hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl etkinliği gençler ve kadın gazeteci arkadaşlarımıza adadık. Gerçekten güzel bir organizasyon oldu. Önder hocamız başta olmak üzere hepinizin katkılarına teşekkür ederim," şeklinde konuştu.

Editör: Birinci Editör