Yumurta fiyatlarında artış devam ediyor Yumurta fiyatlarında artış devam ediyor

Afyonkarahisar’da hafif ticari araçla göçmen kaçakçılığı yapan bir kişi polis tarafından yakalandı. Olayda, Suriye uyruklu olduğu belirtilen ve yurda kaçak yollarla girdikleri tespit edilen 2 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya-Afyonkarahisar karayolu üzerindeki şehir giriş istikametindeki yol kontrol noktasında şüpheli bir hafif ticari araç durduruldu.

Araçta yapılan detaylı kontrollerde, sürücü M.O.'nun Suriye uyruklu olduğu ve aracında resmi makamlarca düzenlenmiş kimlik ya da kimlik yerine geçebilecek herhangi bir belge bulunmadığı belirlendi. Ayrıca araçta, ülkeye illegal yollarla giriş yaptığı tespit edilen iki Suriye uyruklu şahıs ile geçici koruma kimlik belgesi bulunan ancak yaşı küçük olan bir başka yabancı uyruklu şahıs bulundu.

Araç sürücüsü M.O., göçmen kaçakçılığı suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan iki Suriye uyruklu şahıs ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Editör: Birinci Editör