Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Afyon Haber sitemizde


Dinar Haber

AK Parti Dinar İlçe Başkanı İbrahim Özgül, Dinar'da meydana gelen kazadan sonraki tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Sinanpaşa Haber

Afyonkarahisar Valiliğinden Kırka yangını ile ilgili açıklama... Valilik uyardı: “Yangına sebebiyet verecek her türlü olumsuzluktan kaçının”

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya, son günlerde gündemde olan sosyal medya platformlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Siyaset

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bugünkü "Afyon AK Parti beni batırdı" pankartı asan esnafla ilgili haber üzerine bir açıklama yaptı.

Asayiş Yaşam

Sabah saatlerinde Afyonkarahisar'da Ataköy, Sülün ve Salar merkezli 3 deprem sonrası Valilikten son dakika açıklama geldi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Meclisinde gündeme gelen olmpik yüzme havuzuyla ilgilli Beeldiye Başkanı Burcu Köksal bir açıklama yaptı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan ücretsiz otopark açıklaması... Vatandaşlarımdan rica ediyorum...

Ekonomi

Fatih Karahan, beklenen 1000 TL’lik ve 500 TL’lik banknotların basımıyla ilgili açıklama yaptı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin AK Parti MKYK toplantısında bir sunum yaptı. İşte bu sunumdan öne çıkanlar:

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar Şehit Aileleri Gaziler derneği Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, bir  Bilgilendirme Mesajı yayınlayarak Bugün Sosyal Medya'da Yaralı Askerimizin Olduğu...

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediyesi, şehirdeki kaçak işletmeler üzerinde denetimlerini sürdürüyor.

Siyaset

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan basına karşı yapılan çirkin saldırıyı kınadı