Siyaset

Hakan Şeref Olgun: Bırakın Vali Hanım görevini yapsın!..

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan, AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerine sert tepki...

Abone Ol

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan, AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerine sert tepki...

Milletvekili Olgun, TBBMM kürsüsünde Afyonkarahisar2ın sorunlarını gündeme getirdi. Olgun, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerini hergün, Afyonkarahisar halkına Lale devrinde yaşıyormuşuz gibi gerçek olmayan müjdeler vermekle suçladı.

AK Parti milletvekillerinin, siyasi amaçları için Afyonkarahisar Valisinin de rahatsız ettiklerini, alet etmeye çalıştıklarını belirten Milletvekili Olgun "Bırakın da devlet işini yapsın. Belediye Başkanı Belediye Başkanlığını, Devletin Valisi Valilik görevini yapsın" dedi. 

Olgun, AK Parti Mileltvekillerinin kastederek "31 Mart yerel seçimlerinden sonra ; Kaybettikleri belediyelerinin şokunu üzerlerinden atamamış, elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hergün yeni enstantaneler üretmeye çalışmakta;  hergün Lale devrinde yaşıyormuşuz gibi gerçek olmayan müjdeler vermektedirler. Alışmışsınız yıllarca kaymaklı ekmek kadayıfı gibi siyaset yapmaya; şimdi belediyeyi kaybedince , devletin valisinin yakasında yapışmışlar; habire iş yapıyor  gibi gözükmeye çalışıyorlar. Bırakın da devlet işini yapsın. Belediye Başkanı Belediye Başkanlığını, Devletin Valisi Vali’liğini yapsın. Siz gidin vatandaşı dinleyin, vatandaşın  gerçek gündemi ile ilgili ne yapılabilir ona çalışın." dedi.