Mehmet Mühsürler'den Afyonkarahisar'a yatırım müjdesi Mehmet Mühsürler'den Afyonkarahisar'a yatırım müjdesi

26 Ağustos sabahı Kocatepe’de yapılan törende, protokol üyeelrine koltuk ayrılırken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a plastik sandalye ayrılması krize yol açtı. Başkan Burcu Köksal, bu duruma tepki gösterdi...

Törende, protokol üyeleri tören alanında kendilerine ayrılan yerlere oturmak için yerlerine gitti.

Ancak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a plastik bir sandalyede yer ayrılınca Başkan Burcu Köksal buna tepki gösterdi. Tepkisine devam ettirenBaşkan Burcu Köksal, Yüzbaşı Agaf Efendi Şehitliğindeki törene ise katılmadı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal bu duruma tepki gösterdi ve "Böyle bir şey yok. Afyonkarahisar Belediye Başkanına ayrılan yer bu mu? Ben Belediye Başkanıyım, saygı duyacaksınız.  Makamın ağırlığını taşımak zorundayım. Ayarlayın lütfen, ben buraya oturuyorum, beni ilgilendirmiyor. Daha önce de benzer şeyler yaşandı. Lütfen bu durumu düzeltin" dedi.

Olayın sosyal medyadan kısa sürede duyulmasıyla vatandaşlar "Hala Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı hazmedemiyorlar. Gerçeği kabullenemiyorlar.  Alışacaklar, hezmedecekler. Başkan Burcu Köksal'ın verdiği tepki çok doğru ve yerinde" dediler.

Editör: Birinci Editör