Asayiş Yaşam

Hocalar'da Uyuşturucu Operasyonu: Şahıslar Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bir istihbari çalışma sonucunda,

Abone Ol

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bir istihbari çalışma sonucunda, Hocalar ilçesinin Yeşilhisar köyünde yaşayan K.C. (E-41) adlı kişi daha önce Afyonkarahisar İl J.K.lığınca gerçekleştirilen bir uyuşturucu madde imal ve ticareti operasyonu kapsamında tutuklanmış ve şu anda Afyonkarahisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hapis yatmakta olan A.C. (E-51), H.C. (E-41) ve N.C. (K-33) adlı kişilerin evlerinde uyuşturucu madde bulunduğuna dair bilgi elde edildi.

Ardından alınan arama kararı doğrultusunda, şahısların evleri ve çevresinde yapılan aramalarda; - 975 gram esrar maddesi, - 7 adet tarihi obje, - 3 adet sikke, - 1 adet metal dedektörü, - 1 adet sismik dedektör ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiği bildirildi.