Çiftçilere Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli anlatıldı Çiftçilere Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli anlatıldı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yaz aylarının başlamasıyla birlikte, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’ndan konuşlandırılan atlı birlikler, motorlu taşıtların giremediği turistik bölgelerde görev yapmaya başladı.

Afyonkarahisar İhsaniye Kaymakamlığı, 2024 yılı yaz tertiplenmesi kapsamında Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi’nden gelen atlı birliklerin ilçedeki tarihi bölgelerde görev aldığını duyurdu. Açıklamada, “İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanındaki Ayazini Köyü’nde Pazartesi, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, Memeç Kayalıkları ve Emre Gölü bölgelerinde ise Çarşamba ve Perşembe günleri, 15.00-18.00 saatleri arasında diğer güvenlik güçleriyle birlikte bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere görev yapıyorlar. Yaz aylarında motorlu araçların giremediği arazilerde devriye gezerek vatandaşlarımızın güvenliğini temin ediyorlar.” denildi.

Vatandaşlar, atlı birliklerin bölgede görev yapmasını ilgiyle karşılayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

Editör: Birinci Editör