Afyon Gazeteciler Cemiyeti tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tavla Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

24 Temmuz Basın Bayramı etkinliklerinde bu yıl bir ilk yaşanmış ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti tarafından basın çalışanları aileleri ile birlikte piknik etkinliğinde bir araya gelmişti. Taşoluk’ta düzenlenen piknik etkinliği içerisinde yer alan Tavla Turnuvası’na da kadınlar ve erkekler kategorisinde toplam 40 isim rekabete dahil olmuştu.

TV3 test yayınlarına başladı TV3 test yayınlarına başladı

3 set alanın kazandığı turnuvanın final müsabakası ise ileri bir tarihe ertelenmişti. Tavla Turnuvası’nın kadınlar kategorisinde Duygu Elçi ile karşı karşıya gelen Meral Sevim Elçi şampiyonluğa uzanan isim oldu.

Afyon Basini Tavla

Tavla Turnuvasının erkekler kategorisi final müsabakası ise Jarden Kafe’de düzenlendi. Murat Şentürk ile Muharrem Çetinkaya’yı karşı karşıya getiren final mücadelesinde müthiş çekişme yaşandı. Karşılıklı sayılarla 4-4 eşitlikle devam eden mücadelede son sette rakibini mağlup eden Muharrem Çetinkaya turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonunda kadınlar Kategorisi şampiyonu Meral Sevim Elçi’ye ödülünü Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk takdim ederken erkekler kategorisi şampiyonu Muharrem Çetinkaya’ya ise ödülünü AGC Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Emin Birliktir takdim etti.

Editör: Birinci Editör