İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da düzenlediği değerlendirme kampı başladı. Kamp, İYİ Parti'nin başkanlık divanı, genel idare kurulu, merkez disiplin kurulu üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi ve "Her gün yeniden doğarız" sloganıyla duyuruldu.

Hakan Seref Olgun

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kampın açılışında yaptığı konuşmada, öz eleştirinin önemine vurgu yaparak, "Aynaların gücüne inanıyorum. Aynaların kimseye torpil yapmadığını, kimseye yalan söylemediğini biliyorum. Bu yüzden burada aile meclisimizdeyiz. Önce kendimizi konuşacağız, hatalarımızı gözden geçireceğiz ve bir daha yapmamaya kararlı olacağız." şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, partisinin aldığı seçim işaretlerini değerlendirme ve milletle istişare etme gerekliliğine de değinerek, "Türkiye'nin yangınını söndürmek ve milletin umudunu gerçeğe dönüştürmek için buradayız." dedi.

Kampın amacının, partinin geleceği için yapıcı bir değerlendirme yapmak olduğunu belirten Dervişoğlu, "Geçmişten dersler çıkaracak, bugünü doğru şekilde yönlendirecek ve geleceği millete anlatacağız. Türkiye'yi iyilikle buluşturmak için yola çıktık ve bu yolda kararlılıkla ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.

Zaferi milletimiz tek yürek olarak kazandık Zaferi milletimiz tek yürek olarak kazandık

Dervişoğlu ayrıca, İYİ Parti'nin milliyetçilik, kalkınmacılık ve demokrasi ilkeleri etrafında Türk milletiyle hesaplaşacağını ve görevlerini tamamlayacağını vurguladı.

Editör: Birinci Editör