Amerika Birleşik devletlerinde Trump'la seçim yarıışna giren Başkan Joe Biden'le ilgili şok bir iddia gündeme getirildi.

Siyasi atmosfer daha da hareketlendiği Amerika Birleşik devletlerinde 2017-2021 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. başkanı olarak görev yapana eski Başkan Donald Trump'ın suikaste uğramasıyla birlikte ortalık hareketlendi.

Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump'la girdiği mücadelede bir çok pot kıran Demokratların adayı,  Amerika Birleşik Devletleri'nin görevdeki 46. başkanı olan mevcut Başkan Joseph Robinette Biden'in öldüğü iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.

Başkanlık seçimine giren iki isim Trump 78 yaşında, Biden ise 81 yaşında...

ABD'de önümüzdeki seçimler öncesinde adaylıktan çekildiği açıklaması yapan 81 yaşındaki Biden'in öldüğü iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

mavcut başkan Joe Biden, ABD tarihinde Başkan Yardımcılığı yapmış ilk Afroamerikalı kökenli ve ilk kadın ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklayarak geçtiğimiz hafta başkanlık yarışından çekilmişti.

Ancak bu karar, ABD medyası ve sosyal medyada 'Biden öldü mü?' sorularını ve söylentilerini güçü bir şekilde gündeme getirdi. ABD devlet ve Demokrat Parti resmi kaynaklarından bir açıklama gelmedi.

ABD medyası, boks yıldızı Ryan Garcia'nın attığı bir tweetin, Joe Biden'ın ölümüyle ilişkilendirilmesiyle gündeme geldiğini iddia ediyor... Ancak bu iddialar resmi olarak doğrulanmadığı gibi bir açıklama da yapılmadı.

1942 doğumlu olan 81 yaşındaki Joseph Robinette Biden, 20 Ocak 2021'den beri Demokrat Parti adına ABD başkanlığını yürütüyor.

Başkan Joseph Robinette Biden, son dönemde sağlık sorunları yaşıyor.  İddia ve söylentilerle ilgili resmi bir açıklama olmadığı için Biden'ın durumuyla ilgili öldü iddiaları ve spekülasyonlar devam ediyor.

Joe Biden News

A shocking claim was made about President Joe Biden, who entered the election race with Trump in the United States.

The political atmosphere became more active in the United States with the assassination of former President Donald Trump, who served as the 45th president of the United States between 2017 and 2021.

The claims that current President Joseph Robinette Biden, the 46th president of the United States of America and the Democratic candidate who broke a lot in his fight with Republican party candidate Donald Trump, has caused confusion on social media.

The two names running for president are Trump, 78 years old, and Biden, 81 years old...

Çay İlçesi, Çin'e davet edildi Çay İlçesi, Çin'e davet edildi

Claims that 81-year-old Biden, who announced his withdrawal from candidacy before the upcoming elections in the USA, had died have caused great repercussions on social media.

Current President Joe Biden withdrew from the presidential race last week, announcing that he would support Kamala Harris, the first African American and the first female US Vice President to serve as Vice President in US history.

However, this decision resulted in the question 'Is Biden dead?' in the US media and social media.raised questions and rumors in a forceful way. There was no statement from the official sources of the US government and the Democratic Party.

US media claims that a tweet sent by boxing star Ryan Garcia came to the fore after being associated with the death of Joe Biden... However, these claims have not been officially confirmed and no statement has been made.

Born in 1942, 81-year-old Joseph Robinette Biden has been the US president on behalf of the Democratic Party since January 20, 2021.

President Joseph Robinette Biden has been experiencing health problems recently. Since there is no official statement about the claims and rumors, claims that Biden has died and speculations about his condition continue.

Editör: Birinci Editör