Emirdağ Haber

Kaymakam Osman Bilici veda ediyor

Afyonkarahisar Emirdağ'da Kaymakam Osman Bilici, birlikte görev yaptığı kamu çalışanlarına veda etti

Abone Ol

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, 2024 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereği Nevşehir-Avanos Kaymakamı olarak atanması dolayısıyla görev yaptığı kamu çalışanlarına veda etti. İhlas Haber Ajansı Emirdağ Muhabiri Adırhan Çakır'ın haberine göre, Kaymakam Bilici, görev süresince emniyet ve jandarma teşkilatı başta olmak üzere diğer kamu kurumlarıyla yakın iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Veda ziyaretleri kapsamında Kaymakam Bilici, Emirdağ ilçesinde bulunan jandarma komutanlığı, emniyet müdürlüğü, müftülük, spor müdürlüğü, tarım ve orman müdürlüğü, milli emlak şefliği ve mal müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmalarda görev süresince gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri değerlendiren Bilici, iş birliği içinde çalıştığı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca personellerle sohbet ederek vedalaştı.

Kaymakam Bilici'nin Emirdağ'daki veda ziyaretleri, görev yaptığı süre boyunca kurduğu iş birlikleri ve yerel yönetimdeki katkılarıyla anılmaya devam ediyor.