Salgınlar ve savaşlar gibi global krizlerin etkisiyle altı yıl boyunca birbirlerinden ayrı kalan Kemal Şanlı ve Victoria Ozirska, sonunda hayallerindeki düğünü gerçekleştirerek dünya evine girdi. Türkiye’ye gelin gelen Victoria’nın Eskişehir’deki çiftetelli performansı, konuklardan büyük alkış aldı. Gelin Victoria, “Hayat bana Türkiye'den Türk biriyle evlenme şansı verdi, mutluyum,” dedi.

Damat Kemal Şanlı, Covid-19 süreci ve Ukrayna'da yaşanan savaşın kendilerini nasıl etkilediğini vurgulayarak, “Bu süreç, evliliğimizi sürekli ertelemek zorunda kalmamıza neden oldu,” ifadelerini kullandı.

Eskisehir Viktoria

İhlas Haber Ajansı’ndan Bahadır Turgut ve Emir Erten'in haberine göre, Eskişehir’de yaşayan Kemal, 10 yıl önce internet üzerinden tanıştığı Victoria ile başlangıçta iş bağlantısı kurmuştu. Ancak zamanla bu ilişki derinleşerek sevgiye dönüşmüştü. Her iki taraf için de zorlayıcı olan Covid-19 salgını ve Ukrayna-Rusya savaşı, çiftin evlilik kararını sürekli ertelemesine yol açtı. Sonunda tüm engelleri aşarak hayatlarını birleştirme kararı aldılar.

Çiftin Düğün Günü: Eskişehir Çiftetellisi

Düğünleri Eskişehir’de düzenlenen Kemal ve Victoria’nın mutluluk dolu gününe aileleri ve arkadaşları katıldı. 33 yaşındaki çift, düğünlerinde geleneksel bir Eskişehir gelini olan çiftetelliyi büyük bir keyifle sergiledi. Ukraynalı gelin Victoria’nın, eşi Kemal ile birlikte sergilediği performans, davetlilerden tam not aldı. Ayrıca Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut da düğünlerine katılarak çifti tebrik etti.

Eskisehir Haberi-2

Zorluklarla Dolu Bir Tanışma Hikayesi

Kemal Şanlı, Victoria ile tanışma hikayesini şöyle anlattı: “Önceden bankada çalışıyordum, şimdi muhasebeciyim. Victoria, Ukrayna'daki büyük bir bankanın avukatı. Bir forumda bankayla ilgili soruları vardı. O sırada tanıştık, sohbetlerimiz ilerledi. Aslında 10 yıl önce tanıştık ama 5-6 yıldır beraberiz. Çok uzun bir süreç oldu; Covid döneminin başlaması ve Ukrayna'daki savaş, ilişkimizin yönünü etkiledi. Ama bugün düğünümüz var, çok heyecanlıyız.”

Kemal, Victoria’nın Ukrayna’daki avukatlık kariyerinin Türkiye’de geçerli olmadığını belirterek, “Artık yeni bir hayata başlayacağız, duruma göre yeni fırsatlar arayacağız,” dedi.

Victoria’nın Türkiye’ye Duyduğu Sevgi

Dehşeti yaşattı, canlı yayın yaptı!.. Dehşeti yaşattı, canlı yayın yaptı!..

Victoria, Eskişehir’de yaşamayı ve Türk kültürüne adapte olmayı dört gözle beklediğini dile getirdi. “Eskişehir güzel bir şehir, burayı seviyorum. Eğer hayat bir şans tanırsa burada kalmak isterim. Kemal ile tanışmam benim için büyük bir şanstı. Hayat bana Türkiye'den bir Türk ile evlenme fırsatı verdi ve bunu başardım. Bu yüzden çok mutluyum,” ifadelerini kullandı.

Bu özel gün, iki farklı kültürün bir araya gelmesiyle bir sevgi hikayesinin nasıl geliştiğini gösterirken, zorlukların üstesinden gelerek aşkın her engeli aşabileceğini bir kez daha kanıtladı.

Editör: Birinci Editör