Asayiş Yaşam

Motosiklet denetimleri arttırılsın

Afyonkarahisar ve ilçelerinde, özellikle Merkez başta olmak üzere Şuhut, Sandıklı ve Bolvadin ilçelerinde motosiklet kazaları artmaya başladı.

Abone Ol

Afyonkarahisar ve ilçelerinde, özellikle Merkez başta olmak üzere Şuhut, Sandıklı ve Bolvadin ilçelerinde motosiklet kazaları artmaya başladı.

Emniyet ve Jandarma Trafik ekiplerinin sık sık yaptıığ motosiklet denetimlerine rağmen, ehliyetsiz gençlerin kullandığı motosikletler trafik güvenliğini tehdit ediyor.

Afyonhaber'e konuyla ilgili olrak ulaşan okuyucu yorumları da, Afyonkarahisar Valiliğin,n bu konuda daha çok denetim yapmaya davet ediyor.

İşte o yorumlardan ve talepelrden bazıları...

"NOT. Bize ulaşan okuyucu yorumlarını aynen yayınlıyoruz"

"Kurban bayramınız mubarek olsun. E v e t . Yine kucuk yaşta mobilet kazası.bu kucuk cocuklar ehliyetsiz ,kasksız pilakasız motor kullanıyorlar.ailelerde bir şey olmaz deyip cocuklara söz geciremiyorlar..O zaman iş emniyete ve jandarmaya duşuyor..devamlı denetim ve uygulama olmalı.. ki tescilsiz yaşı kucukler ve pilakasızlar trafige cıkmasın.Sandıklı emniyetin bu gunden itibaren okulların da kapanmasıyle devamlı artan trafigi kontrol altında tutmaları ve yaralamalı ve ölümlü kazaların azalmasına yardımcı olmaları gerekir..kaplıca yolununda gözden gecirilmesi iyi olacaktır.."

"Sayın Valim. Kurban Bayramınız mubarek olsun. Bayramlaşmaya katılan protokole selam ve saygılarımla. Efendim.Sandıklı ilcemizde istasyon cad.yine kucuk yaşta yaralamalı mobilet kazası 16 ve 17 yaşlarında genclerimiz yaralandı Allah şifalar versin.Demekki aileler cocuklara söz dinletemiyorlar..Cocukları ehliyetsiz motor kullanmalarını engelleyecek Emniyet polis abilerimizindir.Emniyetin devamlı şekilde farklı caddelerde motorsiklet denetimi ve pilakasız araclarıda denetlemesiyle Sandıklı da trafik yogunlugu biraz azalır.Diger ikcelerde de aynı denetimin yapılması vatandaşın yararına olacaktır..Aynı denetimi Jandarmadan da bekliyoz.. Cocuklar bizim yaralanmadan vefat etmeden tedbirlerimizi alalım."

"Afyon merkez de ikamet eden birisiyim.Bir akşam Sandıklı devlet hastanesi civarında oturdum gelip geçen 10 larca motor oldu ve tamamı on kaldırarak egzoz açık geciyodu maalesef çoğu 18 yaşını doldurmamis çocuklar,bu konuya acil çözüm bulunması lazım tüm yetkilerin dikkatine"