Sandıklı'da eğitim skandalı... Sandıklı Fen Lisesi Müdürü, başka bir okuldan arkadaşı olan bir öğretmeni kendi okuluna aldırmak için, okulunun öğretmenine kumpas kurdu!..

Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Nizamettin Şenol, dün bir basın açıklaması yaparak şok olayı gündeme getirdi.

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi Müdürü Recep Çetin, okulunun Biyoloji Öğretmeni'ni mobbing yaparak, kumpas kurarak ve yıldırarak okuldan göndermek istedi. Neden ise, eski okulundan bir arkadaşını kendi okuluna aldırmak...

Sandıklı Fen Lisesi Müdür Recep Çetin, okulun Biyoloji öğretmenlerine karşı öğrencileri örgütleyerek, onların yetersizliği iddiasıyla seri dilekçeler yazdırdı.

Başkan Topçu'dan Başkan Öztaş'a ziyaret Başkan Topçu'dan Başkan Öztaş'a ziyaret

Aynı olay, okulda görevli bulunan iki Biyoloji Öğretmeninin başına geldi. Öğretmenlerden birisi Afyonkarahisar Merkeze geldi, diğer öğretmene baskılar devam etti.

Sandıklı Milli Egitim

Samdıklı Fen Lisesi

Sandikli Haber-1

Müdür, öğrencilere whatsapp grupları kurdurdu ve örnek dilekçeleri burada paylaştırarak öğretmenin yetersiz olduğunu, sınıflarına girilmesini istemediklerine dair dilekçeler yazdırdı. Örnek dilekçeleri gruplarda paylaştıran okul müdürü, toplu ve tek elden yazdırılan bir dilekçeleri toplayarak işlem yapmaya çalıştı.

Okul Müdür Recep Çetin, bu dilekçeleri gerekçe gösterek okulun Biyoloji Öğretmenine baskı kurdu ve az ders verdi. Müdür, Biyoloji Öğretmenine "Beğenmiyorsan başka okula tayinninin iste" diyerek mobbing yaptı.

Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Nizamettin Şenol, "konunun takipçisiyiz, bu olanlardan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün haberi var. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

AFYONHABER ÖZEL HABER

Editör: Birinci Editör