Asayiş Yaşam

Olayla ilgili flaş gelişme!..

Afyonkarahisar’da, otomobilin sürücü koltuğunda ölü bulunan 19 yaşındaki gencin ölümüyle ilgili önemli flaş bir gelişme yaşandı.

Abone Ol

Afyonkarahisar’da, otomobilin sürücü koltuğunda ölü bulunan 19 yaşındaki gencin ölümüyle ilgili önemli flaş bir gelişme yaşandı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, olayda kullanılan tabancayı satmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı.

Olay, Emirdağ ilçesine bağlı Elhan köyü yakınlarında meydana geldi. Çevre sakinleri, bir otomobilin sürücü koltuğunda hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, otomobildeki şahsın başından vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada, ölen kişinin 19 yaşındaki Halilhan K. olduğunu tespit etti.

Olayın ardından, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT dedektifleri, olayı çözmek amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlattı. İlk aşamada, olayda kullanılan tabancanın otomobilde bulunmadığını fark eden dedektifler, detaylı bir inceleme yapmaya başladılar. Bu süreçte, bölgedeki güvenlik kameralarını incelediler ve 11 kişinin ifadesine başvurdular.

Yapılan titiz çalışmalar sonucu, M.Ü. (50) isimli şahsın olayın şüphelisi olduğu belirlendi. JASAT dedektifleri, M.Ü.’nün, olayda kullanılan tabancayı satmaya çalıştığını öğrenince harekete geçti. Şüpheli, Emirdağ ilçe merkezinde tabancayı satmaya çalışırken suçüstü yakalandı. M.Ü., gözaltına alındı.